Program Våren 2023

Program Våren 2023


Välkomna till våren i vår förening.18 Januari - Michelle Malmberg/Nadja Lind - Att öppna dörrar"

Föredrag och miniseans med Michelle, Medium/Spirituell Healer, Nadja, klok gumma/Healer/Tarotläggare. I kväll kommer du att få tips och råd om att öppna upp din intuition. Ni kommer också att få uppleva en Aurarening och även få personliga budskap.

Hjärtligt välkomna.25 Januari - Meditation i Tornet1 Februari - Anette Johansson Föredrag/Workshop "Våra Guider - Den astrala Stegen"

Vilka Guider har vi med oss? Varför är dom med oss? Hur får man kontakt med sin Guide? Varifrån kommer de? Vi talar om den "Astrala stegen/De andliga nivåerna" och vad vi kan vad vi kan komma i kontakt med där och vad som finns på de olika planen. Kvällen avslutas med en kort meditativ övning, där du kan komma att känna av din Guide.Välkomna.8 Februari - Meditation i Tornet15 Februari - Susanne Swantesson - Hur blir ditt 2023?

Under denna kväll kommer Susanne som har arbetat med mediumskap och som Sierska och varit med i Wahlgrens värld och Bingolotto. Susanne börjar kvällen med att hålla en storseans. Vad är ditt 2023? Tarotkort och dess betydelse, medialt avläsa din aura och ge vägledning om hur år 2023 kan bli för dig.Välkomna22 Februari - Meditation i Tornet1 Mars - Årsmöte

Kom och påverka din förening med dina idéer, vi inleder mötet med musik av Peter Wiklund och bjuder på smörgåstårtor. Veg. och vanlig, samt dryck. Sång och budskap är möjligt under kvällen. Därefter startar mötet.

OBS Fri entré för våra medlemmar.Välkomna hälsar styrelsen.8 Mars - Meditation i Tornet15 Mars - Boris Gustavsson - Speciellt om kristallkulan

Boris är en känd och omtyckt föredragshållare vad gäller energier, currylinjer, vattenådror och jordstrålning. Han arbetar också med kristallhealing. Men i kväll ska Boris berätta allmänt men speciellt om kristallkulan. Några av åhörarna kommer att få testa om de lyckas skåda bilder i kristallkulan. Välkomna till en intressant afton.22 Mars - Meditation i Tornet

29 Mars - ÄNDRAT på grund av sjukdom

                Anna Ödegaard STORSEANS


Vi startar 19:20 Välkomna
5 April - Meditation i Tornet12 April - Camilla Uddgren - Föreläsning om min livsresa

Författare, Livscoach och föreläsare världen över allt sedan 1997, en tankeväckande föreläsning baserad på sin egen livsresa. Hon berättar på ett gripande och humoristiskt sätt om sin egen kamp att bli fri från en svår barndom, en ungdom som kroniskt sjuk med rullstol och färdtjänst, genom stroke och cancer som vuxen till att värna livet, äventyret och livsglädjen i nuet. Hennes resa sporrar dig till att hoppa ut i livet på en resa utan fallskärm samt att vända dig inåt för att ge dig av på ett livsbejakande andligt äventyr. Föreläsningen ges tillsammans med musiker. Välkomna till en tankeväckande afton.


19 April - Meditation i Tornet
26 April - Pamela och Eleonore - Intiutiv målning & Meditation = INSTÄLLT


Liz Emanuelsson kommer att ersätta med en storseans.


Programtider

Alla event börjar kl. 19.00

Pågår c:a 1½- 2h

Kassan är öppen kl. 18.15 - 18:55

Entréavgift

150 kr för medlemmar.

200 kr för icke medlemmar.

Vi tar emot kontantbetalning eller Swish- 123 511 5043.

Medlemskort från spiritualistiska föreningar kring Göteborg gäller hos oss.

Medlemsskap

200 kr helår för alla.

Information

Information om programändringar införs på vår hemsida och vår Facebook-sida Förbundet Två Världar.

Hitta hit

Adress: Storgatan 3

Du tar dig lätt hit med spårvagn till hållplats Hagakyrkan. Därifrån har du bara cirka 75 meter att gå.