Program Hösten 2022

Program Hösten 2022


Välkomna till hösten i vår förening.07 September - Jhonny Neumann, Medial Demonstration


Jhonny är född i Göteborg och har känt av andevärlden alltsedan barnsben. Certifierad av Iris Hall. Han arbetar efter Engelsk Trad. spiritualism, som innebär presentation av bevis för andevärldens existens, före budskap. Viktigt för Jhonny är att tala för andevärlden och oss nu levande med stor respekt, han arbetar i Sverige, och Skottland med Seanser, sittningar och workshops.

Hjärtligt välkomna.14 September. Meditation i Tornet21 September. - Mait Bärnsten. Psykometri

PÅ allmän begäran önskar vi Mait välkommen tillbaka, i kväll för att läsa av de föremål som du tar med dig och som har en historia från någon som finns på andra sidan. (Inte allt för stort)

Välkomna.28 September. Meditation i Tornet05 Oktober - Andreas Hindström. Handtydning (Chirologi)

I kväll berättar Andreas om modern handtydning för oss. handtydning är mycket mer än att läsa linjerna i handen. Under kvällen går Andreas igenom olika aspekter i handen som kan berätta om din karma, dharma, hur ditt mind funkar, egenskaperna, barndomen, hur den präglat dig, partneranalys m.m. Han kan läsa Mediala tecken, linjerna ger c.a. 30 procent av infon.

Kurs 22-23 Oktober. Totalt 4 heldagar. (Medlem 500kr rabatt)

Läs mer på www.modernhandtydning.se

Välkomna.12 Oktober. Meditation i Tornet19 Oktober - Liz Emanuelsson. Medial demonstration

Liz arbetar med mediala tjänster, samt som homeopat sedan c.a. 15 år tillbaka. Hon är diplomerad Homeopat i Sverige inom basmedicin och utbildad av Terry Evans inom medialitet, hon har också gått kurser i England, Amsterdam samt U.S.A. Tony Stockwell, James van Praagh och Drunvalo Melchizedek är några av lärarna. Liz hemsida: www.andligbalans.se

Hjärtligt Välkomna26 Oktober. Meditation i Tornet02 November - Ann-Sofie Nilsson. Automatskrift  

Ann-Sofie Nilsson har haft kontakt med andevärlden sedan barnsben. För 29 år sedan började hon kanalisera budskap från Jesus Kristus via automatskrift. Varit hennes heltidsarbete sedan dess. I kväll får ni fråga kring det andliga arbetet och ta del av en gruppkanalisering som spelas in. Var och en kan också välja att spela in på mobilen. Välkomna till en intressant afton.09 November. Meditation i Tornet16 November - Anette Johansson, Tidigare liv & gruppregression.

Denna spännande kväll talar vi om tidigare liv. Har vi levt tidigare liv? Hur påverkar det oss, vi tar upp olika aspekter i detta intressanta ämne under kvällen. Kvällen avslutas senare med att Anette leder er in i en gruppregression tillbaka till ett tidigare liv.

Varmt välkomna23 November. Meditation i Tornet30 November - Peter Wiklund. Sound Healing. En klangafton. (Budskap)

På begäran återkommer Peter till oss igen. Han är certifierat medium och har varit verksam på SSG i 8-9 är. Storseanser, Sound Healing, Meditationer och trumresor. Han leder mediala utvecklingscirklar sedan många år tillbaka. Han är musiklärare till proffessionen.

VälkomnaProgramtider

Alla event börjar kl. 19.00

Pågår c:a 1½- 2h

Kassan är öppen kl. 18.15 - 18:55

Entréavgift

150 kr för medlemmar.

200 kr för icke medlemmar.

Vi tar emot kontantbetalning eller Swish- 123 511 5043.

Medlemskort från spiritualistiska föreningar kring Göteborg gäller hos oss.

Medlemsskap

200 kr helår för alla.

Information

Information om programändringar införs på vår hemsida och vår Facebook-sida Förbundet Två Världar.

Hitta hit

Adress: Storgatan 3

Du tar dig lätt hit med spårvagn till hållplats Hagakyrkan. Därifrån har du bara cirka 75 meter att gå.