Program Våren 2022

Program Våren 2022


Välkomna till våren i vår förening.19 Januari - Jhonny Neumann, Medial Demonstration   INSTÄLLT


Jhonny är född och uppvuxen i Göteborg och har kännt av andevärlden alltsedan barnsben. Han är certifierad av Iris Hall. Han arbetar efter Engelsk Trad. spiritualism, som innebär presentation av bevis för andevärldens existens, före budskap. Viktigt för Jhonny är att tala för andevärlden och oss nu levande med stor respekt, han arbetar i Sverige, och Skottland med Seanser, sittningar och workshops.

Hjärtligt välkomna.26 Januari. Meditation i Tornet   INSTÄLLT2 Februari. - Peter Wiklund. Sound Healing. En afton med klang! (Budskap?)    INSTÄLLT

Peter är ett certifierat medium har har bl.a. hållit i olika saker på S.S.G. i Göteborg i 8-9 år. Storseanser, Sound Healing, Meditationer och Trumresor. Han har också lett mediala utvecklingscirklar i c.a. 12 år. Han jobbar också som musiklärare i sitt civila arbete. Välkomna.9 Februari. Meditation i Tornet  INSTÄLLT16 Februari - Mait Bärnsten, Psykometri      INSTÄLLT

I kväll önskar vi Mait välkommen tillbaka, för att läsa av det föremål som du tar med dig och som har en historia från någon på andra sidan. (Inte alltför stort) Välkomna.23 Februari. Meditation i Tornet    INSTÄLLT2 Mars - Årsmöte. O.B.S. Endast för våra medlemmar kl. 19-20.

Föreningens egna förmågor bjuder på sig själva. I år serverar vi smörgåstårtor, Vegetarisk och traditionell, och till det varm och kall dryck. Kl. 20 c:a Årsmötet startar. O.B.S.

FRI ENTRÉ Välkomna9 Mars. Meditation i Tornet
16 Mars - Peter Wiklund. Sound Healing. En afton med klang! (Budskap?)  

Peter är ett certifierat medium har har bl.a. hållit i olika saker på S.S.G. i Göteborg i 8-9 år. Storseanser, Sound Healing, Meditationer och Trumresor. Han har också lett mediala utvecklingscirklar i c.a. 12 år. Han jobbar också som musiklärare i sitt civila arbete. Välkomna.
23 Mars. Meditation i Tornet30 Mars - Susanne Swantesson, Storseans-Auraläsning-Tarot.

I kväll välkomnar vi Susanne Swantesson, Göteborg. Hon är certifierat Medium av Iris Hall och diplomerad av Terry Evans. Hon arbetar också som Sierska med vanliga spelkort och Tarot. Kvällen börjar med en medial demonstration, därefter kan några ur publiken få sin aura tolkad eller ett kanaliserat budskap från sina guider.

www.in-flow.se

Välkomna6 April. Meditation i Tornet13 April - Michelle Malmberg, Medial Demonstration

Michelle har arbetat som medium sedan 1999 - utbildad på TreYsgawen Hall i Wales. På ett kärleksfullt sätt förmedlar hon kontakt med nära och kära, kontaktar dina Guider, vägvisare och ber dom belysa din livsväg i dåtid-nutid och framtid.

Välkomna20 April. Meditation i Tornet27 April - Åke Högberg, Drömtydning

Åke är utbildad leg. Psykolog och leg. Psykoterpeut sedan många år. Efter 10 år i psykiatrin har han drivit egen privatpraktik, egen kursgård och utbildningscentra. Han blev mest känd när han arrangerade stora konferancer med Bl.a. Owe Wikström, Olof Buckhard, Kay Pollack o.s.v. På Sahlgrenska akademin har han utvecklat och genomfört långa utbildningar i kristerapi och samtalmetodik.

Välkomna till en spännande kväll.4 Maj. Meditation i Tornet11 Maj - Föreningsavslutning med ljuständning.

Vi avslutar Våren med våra vänner i föreningen som har en medial förmåga. Vi kommer också att tända ljus för Andvärlden och våra vänner som gått över till andra sidan. Kom och tänd ditt ljus.

Vi håller med ljus !
Programtider

Alla event börjar kl. 19.00

Pågår c:a 1½- 2h

Kassan är öppen kl. 18.15 - 18:55

Entréavgift

150 kr för medlemmar.

200 kr för icke medlemmar.

Vi tar emot kontantbetalning eller Swish- 123 511 5043.

Medlemskort från spiritualistiska föreningar kring Göteborg gäller hos oss.

Medlemsskap

200 kr helår för alla.

Information

Information om programändringar införs på vår hemsida och vår Facebook-sida Förbundet Två Världar.

Hitta hit

Adress: Storgatan 3

Du tar dig lätt hit med spårvagn till hållplats Hagakyrkan. Därifrån har du bara cirka 75 meter att gå.