Program Hösten 2020

Program Hösten 2020

9 september

PROVA PÅ KVÄLL !! OBSERVERA TIDIGARE START 18.00


Förbundet Två Världar och Union of Hearts lärare bjuder in till en lärorik kväll i spiritualismens anda. Den här kvällen handlar om att utveckla dina förmågor, skapa tillit till dej själv och andevärlden. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter, nyfikenhet och viljan att utvecklas som människa räcker bra. Vi startar kl. 18.00 med en kort presentation och meditation för att sedan prova olika vägar för kanalisering-mediumskap. Healing och hur du kan använda Tarot som verktyg.

Varmt Välkommen!

Tid: 18.00 - 21.15 (var gärna lite flexibel med sluttiden)

OBS FÖRHÖJD AVGIFT Medlem 150 kr, icke medlem 200 kr.

För anmälan kontakta Pamela 0704-67 87 43, eller Linda 0704-88 82 58 inbetalning till bankgiro 284-4652 märk med prova på. SENAST 31 AUGUSTI! OBS begränsat deltagarantal! Välkomna.

23 september

MEDIAL DEMONSTRATION med Britt Tegneryd, Skövde


På begäran från våra medlemmar hälsar vi Britt välkommen åter. Hon är född med sin förmåga och har mer än 20 års erfarehet av medialt arbete. Hon arbetar med flera delar inom spiritualismen bl. annat är hon djurkomminikatör.

Välkommen till en intressant afton. 

7 oktober

PSYKOMETRI med Mait Bärnsten, Orust


I kväll välkomnar vi Mait tillbaka till oss. Hon är ett välkänt och etablerat medium sedan många år tillbaka och och har även ingått i vårt styrelsearbete. Tag med ett föremål, inte allt för stort så läser Mait av historien bakom densamma.

Välkomna. 

21 oktober

STORSEANS och ANDEBORD med Pamela, Martina, Lotta och Eleonora.


Pamela inleder kvällen med Storseans. Min glädje i mediumskapet ligger i att förmedla gemenskapen vi har med andevärlden. Kärleken finns runt oss och andevärlden skänker tröst, glädje och humor, säger Pamela. Vi fortsätter kvällen med Andebord. Du får möjligheten att ställa 3 personliga frågor och bordet ger dej svar genom att lyfta på sina olika svarsben.

Väl mött till en oförglömlig afton! 

4 november

STORSEANS och TAROTKORT med Susanne Swantesson, GBG. Medium och Sierska.


På begäran välkomnar vi i kväll Susanne tillbaka till oss. Vi startar kvällen med en SEANS, och därefter ges möjlighet för besökarna att dra ett TAROTKORT eller få budskap av sin GUIDE som ett kanaliserat meddelande till dig.

Välkomna.18 november

MEDIAL DEMONSTRATION med Jhonny Neuman, Göteborg


Jhonny är född och uppvuxen i Göteborg och har känt av andevärlden alltsedan barnsben. Han är certifierad 2007 av Iris Hall. Han arbetar efter Engelsk trad. spiritualism, som innebär presentation av bevis för andevärldens existens, före budskap. Viktigt för Jhonny är att tala för andevärlden och oss nu levande med stor respekt. Jhonny arbetar i Sverige, England och Skottland med seanser, sittningar och Workshops.

Välkomna.
2 december

HEALINGKVÄLL MED LJUSTÄNDNING. Föreningen tillsammans med Lars Krej avslutar hösten.


Välkommen till en andlig afton i kärlekens tecken. Vi startar kvällen med en musikalisk chakrabalansering. Därefter kommer vi tillsammans att göra en övning för att efter bästa förmåga försöka att hitta vägen till vårt eget hjärta. Vi avslutar sedan kvällen med en meditation med ljuset från stearinljuset i centrum, för resan till läkning.

Vi tänder ljus för våra NÄRA och KÄRA som gått över till andra sidan.

OBS! ENHETSAVGIFT 50 KR. För alla deltagare. LJUS INGÅR.

KRAVKLÖS KÄRLEK får allt att växa!

Välkomna.

Programtider

Alla event börjar kl. 19.00

Pågår c:a 1½- 2h

Kassan är öppen kl. 18.15 - 18:55

Entréavgift

100 kr för medlemmar.

150 kr för icke medlemmar.

Vi tar emot kontantbetalning eller Swish- 123 511 5043.

Medlemskort från spiritualistiska föreningar kring Göteborg gäller hos oss.

Medlemsskap

100 kr helår för alla.

Information

Information om programändringar införs på vår hemsida och vår Facebook-sida Förbundet Två Världar.

Hitta hit

Adress: Storgatan 3

Du tar dig lätt hit med spårvagn till hållplats Hagakyrkan. Därifrån har du bara cirka 75 meter att gå.